Corporate story Odura: schone energie drijft ons

Corporate story Odura: schone energie drijft ons

Corporate story Odura: schone energie drijft ons 1920 1277 Inkt & Aarde

Communicatiebureau Communicatie Team vroeg mij een corporate story te schrijven voor Odura, een bedrijf dat zich inzet voor het versnellen van de energietransitie. De opdracht was om een kort, maar krachtig en overtuigend verhaal te maken. Het laat de passie, idealen en waarden van de medewerkers goed naar voren komen.

Schone energie drijft ons

Stel je een leefbare wereld voor, aangedreven door zon, wind en andere vormen van duurzame energie. Bij Odura hebben we dat toekomstbeeld altijd voor ogen. Want de transitie naar schone energie: dat is waar wij vol voor gaan. Die passie delen we met elkaar en met onze klanten. Het vormt de succesformule waardoor we elke dag fluitend aan de slag gaan.

Bedreven team met passie

Wat begon als een zaak met een missie van drie compagnons, groeide binnen drie jaar uit tot een bloeiend bedrijf met een breder team. Iedereen levert zijn eigen expertise op zijn eigen manier, maar altijd met hetzelfde doel en een flinke portie gezamenlijk werkplezier. Dat maakt ons team bedreven en divers: jong en oud brengen jarenlange ervaring en gloednieuwe kennis mee op het gebied van duurzame energie. Wij weten als geen ander de nieuwste inzichten en beproefde vaardigheden toe te passen. Daarbij levert onderling vertrouwen in elkaars bekwaamheid een uitstekende basis voor elk project.

Doelbewust aan de slag

Odura betekent ‘Godin van de Eeuwigheid’. In onze woorden: energievoorziening voor de toekomst, waar vele generaties na ons profijt van hebben. Om dat te realiseren, moeten we vaart maken, dat is duidelijk. Daarom werken we zo concreet mogelijk: van energieadvies (hoe kun je energie besparen en duurzaam opwekken), tot oplossingen voor financiering en uiteindelijk uitvoering. Toepasbare adviezen en resultaten waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen. Dat sluit aan bij de snelle energietransitie die wij voor ons zien.

Samen voor een schonere toekomst

We hebben nu de kans om de wereld beter te maken. Gelukkig doen we dat niet alleen. Meer en meer mensen voelen de urgentie van de energietransitie. Wij delen graag onze kennis, want samen maken we een verschil. Elke dag weer. Schone energie drijft ons én een duurzame wereld.

 

Deze corporate story is gepubliceerd op de website van Odura.

Foto: Aamir Suhail via Unsplash
Meer over energietransitie en duurzaamheid.

Marjolein Bezemer

Inkt & Aarde (Marjolein Bezemer) schrijft en communiceert over duurzaamheid, groen en natuur. Een wereld in transitie heeft goede schrijvers nodig om mensen te informeren en in beweging te krijgen. Daar zijn niet alleen de bijen blij mee, maar ook verschillende opdrachtgevers. Want het werkt gewoon goed om een freelance schrijver in te zetten die net zo’n groen hart heeft als u.

Alle artikelen door: Marjolein Bezemer