Over Inkt & Aarde

Combineer een achtergrond in communicatie, een passie voor schrijven en een groot hart voor de natuur en je krijgt Marjolein Bezemer, de vrouw achter Inkt & Aarde.

We staan op dit moment voor de geweldige uitdaging om de wereld groen, schoon en duurzaam te maken. Als schrijver en communicatieprofessional wil ik een bijdrage leveren door op een positieve manier mensen te informeren over en in beweging te krijgen voor een duurzame wereld. Want ik geloof dat werken aan duurzaamheid een leuke en interessante strijd kan zijn.

Mijn hart en aandacht gaan uit naar duurzame vormen van landbouw (zoals agro-ecologie, voedselbossen en agroforestry), de voedsel- en landbouwtransitie, ecosysteemherstel en de herstellende werking van bomen en planten. Maar ik duik met alle plezier in andere onderwerpen zoals klimaatadaptatie, circulaire economie, bijen, bodemleven, et cetera.

Ik heb er vertrouwen in dat het grootschalig herstel van ecosystemen een belangrijke oplossing is voor het klimaatprobleem. Daarom steun ikĀ Ecosystems Restoration Camps en reNature.